צו השעה ן??

צו השעה !!!

חובה לקרוא, להעביר במייל, לצעוק חמס, והכי חשוב פשוט לא לשלם יותר.

בתאריך 14.02.2009 יום שבת יצאתי לטיול באזור טבריה, ליד טבריה קיים הר ממש יפה שממנו ניתן לצפות על הכינרת וכול החלק הצפוני של מדינת ישראל עד החרמון, שמו של ההר הוא, הר ה-ארבל.

עד לא מזמן ההר היה חופשי לכול המטיילים וללא תשלום, פתאום רשות הגנים הציבה בייתן עם מחסומים וגובה תשלום על כל ראש המבקש להיכנס ולעלות על ההר.

כל הגנים, היערות וכול המקומות האלו הם שיכים לנו תושבי מדינת ישראל, לא ניתן שרשות הגנים והחברה להגנת הטבע תסגור בפנינו את הכניסה ועוד תיגבה סכום של 20 שקלים למבוגר, ו 9 שקלים לילד.

בכול נחל או יער הם משתלטים וסוגרים לנו האזרחים את האפשרות כדי ליהנות, ודורשים סכומי כסף בלתי ראויים. בתור אדם שאוהב לטייל אני מודיע לכם, שאין אזור שהרשויות האלו לא ימשיכו לסגור לכם כל חלקה טובה. לכן הגיע הזמן שנפסיק לשלם להם, נפסיק את כרטיסי המנוי, לא ניכנס היכן שהרשויות מבקשות תשלום, ורק כך אני מודיע לכם נוכל לשנות את המצב ולהמשיך לטייל ולהיכנס לגנים, לנחלים ולכול מקום ללא תשלום.

אני קורא לכם חברים יקרים לשלוח מייל זה ולהפיצו בכול דרך אפשרית כדי שנוכל לחיות ולטייל בארצנו בחופשיות וללא שום תשלום. השטחים הירוקים הם שלנו ולא של הרשויות. בתודה ובאהבה. רענן דרורי

מעודכן ל 06.12.2010 , סוף סוף הבנו שחוץ מכסף הם לא רואים אותנו ממטר, הם רק רוצים להרויח ולא להשקיע שקל אחד כדי לשמר לנוו על הטבע, להם אין אחריות לשרפות ולהם אין שום אחריות לכלום.

חובה לסגור את רשות הגנים מידית נקודה.

18/02/2009
16/02/2009