معًا ننجح بالتاثير

אין תמונה

פורסם בתאריך: 08/06/2024

في ظل المؤامرة السياسية التي يتعرض لها مدير مدرسة عتيد المجد, نحن طلاب المدرسة لا نوافق على الانسحاب مع هذا التيار الذي لا يصب في مصلحة الطلاب خاصةً ولا في مصلحة المدرسة عامةً ولا باي شكل من الاشكال,  نحن ندرك بأن طلاب المدرسة هم الاساس وكل الاختيار والقوة تابعه لنا,

لذلك نرجو من طلاب المدرسة التعاون والتوقيع على هذه العريضة التي يشرف عليها مجلس الطلاب التابع للمدرسة وحتماً نحن قادرون على فعل التغيير.
سنقوم بمشاركة هذه العريضة مع الجهات المختصة ونحن على ثقه كاملة بأن شركة "عتيد" ووزارة التربية التعليم يهتمون بمصلحتنا ومصلحة مدرستنا ولن يقبلوا بهذا التمييز المرفوض.
לאור הקונספירציה הפוליטית נגד מנהל בית הספר עתיד אלמג'ד, אנחנו תלמידי בית הספר לא מסכימים לפרוש עם התנועה הזו, שאינה מעניינם של התלמידים בפרט וגם אין בה אינטרס לבית הספר באופן כללי בכל דרך שהיא, אנו מבינים שתלמידי בית הספר הם הבסיס וכל הבחירה והכוח.לכן, אנו מבקשים מתלמידי בית הספר לשתף פעולה ולחתום על עצומה זו, שבפיקוח מועצת התלמידים של בית הספר, ובהחלט יש ביכולתנו לעשות שינוי.אנו נשתף את הרשויות המוסמכות בעתירה זו, ואנו בטוחים לחלוטין שרשת "עתיד" ומשרד החינוך דואגים לאינטרסים שלנו ולאינטרסים של בית ספרנו ולא יקבלו את האפליה הפסולה הזו באף צורה.