עצומה לקיום מועד יוני 2020

מספר חתימות
159 |
|
2,000 | |
אנו מתמחות ומתמחים אשר נרשמו למועד יוני 2020 מבקשים לשקול מחדש את ההחלטה לדחות את המועד מהטעמים הבאים:
1. הדחיה פוגעת בנו באופן קשה ביותר, מדובר באיחור בהשתלבות בעבודה, ובפגיעה כלכלית לא פשוטה עבור רבים. מעבר לכך עבור רבים משמעות העניין היא החמצת השתתפות במכרזי נציבות שירות המדינה ובסכנת ביטול לחוזיםשחתמו עבור הישארות במשרדים.
2. החלטת הדחיה תמוהה מאוד לאור העובדה שהמבחן הפסיכומטרי יתקיים כסדרו, אך שבוע(!) לאחר המועד המקורי (והנדחה) של בחינות ההכסמה.
3. גם במצב דברים שבו יש צורך לדחות את המבחן, לא ברורה הדחיה בחודשיים תמימים, ונראה שהבחירה בתאריך הנדחה (27.8) נעשתה כיוון שכבר הוכרז מועד באותו התאריך, ללא מאמץ ראוי למזעור הפגיעה בנבחנים.
לאור האמור אנו מבקשים מיו"ר הלשכה וחברי הוועד המרכזי לשקול מחדש את ההחלטתם ולהשיב את מועד יוני על כנו או לחלופין להקדים את המועד *בנוסף* למועד אוגוסט שתוכנן להתקיים בנוסף ממילא.
אנו מציעים כחלופה כי נבחנים יוכלו להרשם אחד משני המועדים אך לא לשניהם, וכך באופן טבעי ייקטן מספרים המבקשים להבחן במועד יוני.
ציר הזמן של העצומה
- 21/04/2020
- העצומה השיגה 100 חתימות!
- 21/04/2020
- העצומה נפתחה