גם לתושבי בני ברק מגיע בריכת שחיה
מספר חתימות
84 |
|
1,000 | |
למה אין בריכה עירונית בבני ברק – זו שאלה ששואלים בימים חמים אלה, רבים מתושבי עיר הקודש בני ברק שנאלצים לשחות בבריכות בערים סמוכות, כמובן, רק באלה שמאפשרות רחצה נפרדת לגברים ונשים.
"למה הילדים שלנו בחברה החרדית בבני ברק צריכים להרחיק עד בריכת דני בשכונת התקוה בדרום תל אביב כשבדרך לברכה הם עוברים ליד המון עובדים זרים סודנים אריתריאים ואחרים שמסתובבים פה בכל פינה. לא תאמינו איזה ביקוש יש לשיעורי השחיה האלה. כל פעם שישה אוטובוסים עמוסים בילדים והורים מבני ברק מגיעים בסרדיניה הזאת לבריכה שמאפשרת רק מספר שעות מועט לרחצה נפרדת במחיר כניסה יקר מאד. כשמדובר במשפחות ברוכות ילדים שהמצב הכלכלי שלהן לא מזהיר הרי שמדובר בהוצאה כספית כבדה.
כמות האוכלוסיה בבני ברק גדלה באופן משמעותי משנה לשנה ואין סיבה שלא תהיה לנו בעיר שלנו בריכה מסודרת, חצי אולימפית, כמו בערים השכנות. זה בפירוש לא עניין של מותרות. זה צורך בסיסי וחיוני. אגב, שיעורי השחיה בצפיפות כזאת בבריכת דני בשכונת התקוה וטיפולי ההידרוטרפיה והתעמלות המים בצפיפות כזאת מאד לא אפקטיביים וחבל. למה עירית בני ברק לא יכולה לדאוג לתושביה" אנו שואלים בשם הרבה מאד אימהות ואבות חרדים.
אמנם עירית רמת גן מאפשרת לתושבי בני ברק רחצה בבריכות השחיה העירוניות. גם בבריכה בנווה מרום ובבריכה בקנטרי של רמת גן מאפשרים שחיה נפרדת לנשים וגברים במספר ימים מצומצם ובשעות שלא תמיד נוחות. העובדה שהרחצה בבריכה זו מתאפשרת רק בין השעות 9 עד 11 בלילה "השעה לא נוחה" זו שעה שאתה עייף מאוד וחוץ מזה מחיר הכניסה גבוה מאד"
בתקוה שכל מי שהנושא קרוב לליבו יחתום על הבקשה שתופנה בסופו של דבר לפרנסי העיר, ואז אולי נזכה לפתרון אידאלי לטובת תושבי העיר שכל כך זקוקים לטיפולי מים ולרווחת ילדי העיר שפשוט רוצים ללמוד שחיה שהיא בפירוש בבחינת הצלת חיים. שהרי ברור לכולנו שגם הרבנים וגם פרנסי העיר רוצים מאד בטובת התושבים.