מחאת הסרדינים כתה ג' בגין רחובות

מחאת הסרדינים כתה ג' בגין רחובות

מספר חתימות

178
 
500  

לכבוד,כל ההורים שחינוך ילדיהם חשוב להם!!! המחאה מהיום היא ארצית בואו ביחד נדרוש את מה שהבטיח לנו כבוד השר בנט!!! הבטחת תקיים!!!

כבוד שר החינוך, מר נפתלי בנט

מנכ"לית משרד החינוך, מר שמואל אבואב

ראש עיריית רחובות, מר רחמים מלול

מחזיק תיק החינוך בעיריית רחובות, מר זהר בלום

מנהלת אגף החינוך, הגב' צוקרמן אפרת

מנהלת המחלקה לחינוך יסודי, שרה והב

נושא: פיצול כיתות שכבה ג' בית ספר בגין רחובות

אנו הורי תלמידי שכבה ג' בבית הספר בגין בעיר רחובות, נוכחנו לדעת שבשנת הלימודים תשע"ט תאוחד שכבת ג' לכיתה אחת בלבד המונה 39 ילדים. מספר התלמידים שהובטח על ידי שר החינוך בנט ב'רפורמת הסרדינים' הוא מקסימום 32-34 תלמידים בכיתה בבתי הספר היסודיים.

אנו מבקשים שאם הבטחתם אז תקיימו!

אנו ההורים מבקשים את טובת ילדינו, ילדינו אינם תקן!!! מספר רב של תלמידים בכיתה יביא לפגיעה משמעותית ברמת הקשב והריכוז ולצערנו גם במהלך התקין של השיעורים, כפי שכבר חווינו בשנה החולפת, במהלכה היו מספר לא קטן של אירועי אלימות קשים בין תלמידים וכלפי הצוות החינוכי. אנו חוששים שהגדלת מספר התלמידים בכיתה רק יחמיר את התופעה ובוודאי לא יסייע לפתרונה.

"הקטנת מספר התלמידים בכיתה נועדה לאפשר למורה להעניק יחס אישי לכל תלמיד, להיות קשוב לצרכיו ולתת מענה הולם לכל תלמיד על מנת למצות את הפוטנציאל הגלום בו. צמצום מספר התלמידים בכיתה נועד לאפשר למורה סביבת עבודה טובה יותר להובלת תהליך חינוכי מיטבי, ליצור זמן איכות בו ניתן יהיה לחזק את הקשר האישי בין המורה לתלמיד ולשפר ההישגים הלימודים. ליצור אקלים בית ספרי נוח יותר, שיפחית את ממידי האלימות, לשפר את יחסם של התלמידים אל מוריהם ואת האווירה הלימודית בבית הספר ולהעלות את שביעות הרצון של התלמידים המורים וההורים" (מתוך החלטה 3020 של ממשלת ישראל).

לאחר שיחה עם הצוות החינוכי הובא לידיעתנו כי התאריך האחרון לפיצול הכיתות הוא במהלך חודש אוקטובר, חשוב לנו לציין שהשכונה עתידה לגדול בעוד כ-8 בניינים חדשים (מעל 300 משפחות חדשות) שחלקם מתאכלסים כבר במהלך חודשי נובמבר דצמבר השנה. אי לכך, ישנה סבירות גבוהה שבמידה ולא יבוצע הפיצול כעת, נסיים את השנה עם מספר תלמידים גבוה בהרבה מ-40.

לאור כל זאת ומתוך דאגה לחינוך ועתיד ילדינו, אנו דורשים לבחון שוב את החלטתכם בנושא ולפעול לשם פיצול הכיתות בהקדם האפשרי.

אנו ההורים מתחייבים להמשיך ולפעול בכל הכוח לפתיחת כתה ג' נוספת מתוך ידיעה כי הקטנת מספר התלמידים בכיתה תאפשר לילדינו ללמוד בסביבה ואווירה חינוכית ראויה שתביא למיצוי הפוטנציאל הטמון בילדנו, היקרים לנו מכל. אנו נפעל בכל האמצעים העומדים לרשותנו על מנת להבטיח את הטוב ביותר עבור ילדינו.

הורי תלמידי כיתה ג' בבית הספר "בגין" רחובות.

הוסיפו את חתימתכם

שולח חתימה, אנא המתינו

ציר הזמן של העצומה

15/08/2018
העצומה השיגה 100 חתימות!
15/08/2018
העצומה נפתחה