בקשה דחופה לקופח כללית להקמת מרכז בריאות הילד ומשפחה גינדי שרונה לב תל אביב

לכבוד מנהלת מחוז תל אביב קופ"ח הכללית,

לשכת פניות הציבור קופ"ח כללית,

שלום רב,

אנו, תושבי מתחם גינדי TLV, שכונות שרונה, גני שרונה ושכונת לב העיר, פונים אליכם בבקשה דחופה לפתיחת מרכז בריאות לילד ורפואת משפחה של הכללית בשכונותינו.

מדובר באוכלוסייה המונה למעלה מ- 5200 תושבים, ביניהן משפחות רבות עם ילדים הנמנים בין לקוחותיה של הכללית, שנאלצים כעת לנסוע מרחקים משמעותיים למרפאות בדיזינגוף, רמת אביב ג', ואיכילוב לקבלת שירותים בסיסיים כמו בדיקות מעבדה וטיפולים רפואיים.

המרחק הרב מקשה במיוחד על הורים לתינוקות ולילדים קטנים ועל קשישים, אשר זקוקים לשירותים נגישים קרוב לבית.

הנסיעה המרוחקת בשעות עמוסות עלולה להימשך זמן רב ולפגוע ברצף הטיפולי ובבריאותם של תושבים רבים.

חשוב לציין כי בעקבות המצב, מספר רב של תושבים כבר נאלצו לעבור לקופות חולים אחרות שמספקות שירותי רפואה בשכונה. אנו, כתושבים ולקוחות נאמנים של הכללית, מרגישים שמגיע לנו לקבל מענה רפואי בשכונה הצומחת שלנו. המרכזים הרפואיים במיקומים הנוכחיים פשוט אינם מספקים מענה לצרכים המקומיים של האוכלוסייה המתפתחת בקצב מהיר.

אנו מבקשים לבחון את הצעתנו בחיוב ובדחיפות. אנו בטוחים שמענה הולם לשכונות שלנו יועיל לא רק לתושבים, אלא גם לחיזוק מעמדה של כללית כקופה שמובילה את השירות הרפואי בעיר המקדמת מתן פתרונות יעילים ונגישים ללקוחותיה.

נשמח לשיתוף פעולה ולדיון בנושא בהקדם האפשרי.

בברכת שנה טובה ובריאות איתנה,

נציגי תושבי שכונות שרונה, גני שרונה גינדי חשמונאים TLV והרחובות הסמוכים