הסתברות מ׳ 094412
![אין תמונה](https://www.atzuma.co.il/assets/images/nophoto.png)
מספר חתימות
עד כה נאספו: 28 חתימות.
|
שלום לכולם,
בקורס הסתברות מ׳ 094412, סמסטר חורף תשפ״ג, יש 2 קבוצות הרצאה שונות. אולם, בשתי קבוצות ההרצאה ימי ההרצאות הם אותם ימים (ראשון וחמישי), ולכן לא קיימת חלופה לסטודנט שלא יכול להגיע באחד מן הימים (למשל, סטודנטים שעובדים).
אנו אוספים מידע בנוגע לכמות הסטודנטים שמתמודדת עם הבעיה הזו, בכדי שאם מדובר בבעיה רחבת היקף מבחינת סטודנטים שלוקחים את הקורס, נפנה לסגל על מנת למצוא פתרון אידיאלי לבעיה (למשל: הזזת אחת מקבוצות ההרצאה, העברת אחת מקבוצות ההרצאה באופן היברידי, הקלטת ההרצאות וכו׳).
לכן, אם גם לך יש בעיה עם אחד מהימים, נשמח שתחתום/תחתמי על העצומה, עם הוספה במקום בו רשום ״הערות״ של היום הבעייתי עבורך + סיבה, בקצרה (למשל, בשבילי: חמישי, עבודה).ביום ראשון הקרוב, 30.10, נסתכל על כמות החתימות ונחליט בהתאם על המשך פעילות.לפרטים, שאלות פרטיות וכו׳, פנו אליי בוואטסאפ:
054-544-5622, נועם