דורשים להשאיר את החניון במצפור

פורסם בתאריך: 09/06/2024

לכבוד עיריית גבעתיים ואדריכלי הפרויקט שמתוכנן במצפור היקרים.

אנחנו מבקשים להשאיר חנייה במצפור שלום למרות הפרויקט של מאגר המים שאנו יודעים כי הוא הכרחי, חשוב להשאיר חנייה במצפור לאור הסיבות הבאות:

1. מורים מגורדון חונים במצפור ואם תיקחו להם את החנייה משם כנראה שזה ישפיע על הלו"ז שלהם וייפגע בהם ובהישגים הלימודיים של התלמידים אשר הם מלמדים ויעשה להם רע בנוסף על הרע שבא עם מערכת החינוך.

2. ישנם דיירים שחייבים להשתמש במצפור על מנת להכניס כל רהיט שהוא היות והכניסה לביתיהם מצד הרחוב קטנה מדי מכדי להכניס אפילו רהיט קטן, אם תמשיכו בפרויקט זה ללא השארת החנייה וגישה לרכב במקום, יכול להיות מאוד כי דיירים אלו לא יוכלו לתפקד עוד יותר חוץ מרמת התפקוד שנפגעת לכולנו כתוצאה מהמלחמה.

3. החניון הזה היה פלסטר ששמתם על מנת לטפל בבעיית החנייה, עכשיו אתם מורידים את הפלסטר ומשאירים את הפצע להזדהם, הפארק שאתם מתכננים אמור להיות מקום שיבואו אליו לסיורים ושיהיה אטרקטיבי לאנשים מחוץ לעיר, לא? למרבה הצער, ללא חנייה מספקת אז אף אחד לא יבקר את הפארק הזה והוא יהיה שומם, ישנם אנשים בשכונה שלא יכולים לצאת מהבית בלי רכב בין אם לעבודה או לאור מגבלות/זקנה, כשאתם מורידים את הפלסטר הזה אתם פוגעים גם בהם.

4. ישנם דיירים ששילמו על מעלית ומדרגות בשביל גישה לחניון הזה, אם תורידו להם את החניון אז תפגעו בבניין שלם.

5. במשך השנתיים הקרובות שבהן הפרויקט הזה ייבנה במצפור, אף אחד מהבנייני תמ"א שאתם מציגים עם החניות הפרטיות לא יהיה מושלם, כלומר תהיה לכם פה בעיית חנייה רצינית שרק תמנע מאנשים להצביע לכם שוב.

6. מאגר המים לא צריך להיות מכוסה בפארק בדיוק כמו שמאגר המים בגבעת קוזלובסקי לא צריך שיסתירו אותו, מספיקה גינה קטנה.

credit to Anton Horef on google maps for the picture