עצומת מחאה כנגד בחינה בקורס מימוש בסיסי נתונים

אין תמונה

מספר חתימות

10
 
15  
פורסם בתאריך: 31/01/2022
 

לכבוד: האוניברסיטה הפתוחה.

מאת: סטודנטים שנבחנו בקורס מימוש מערכות בסיסי נתונים 2022א.

אנו סטודנטים של האוניברסיטה הפתוחה מכלל השלוחות בארץ , אשר נבחנו בקורס מימוש מערכות בסיסי נתונים בתאריך ה31.1.22 ברצוננו להביע מחאה על תוכן המבחן.

זה לא עוד מכתב תלונה סטנדרטי על מבחן קשה, תוכן המבחן אינו הוגן ולא ניתן לעבור על כך לסדר היום.ניסוח הבחינה במועד זה יצר בלבול והטעייה אצל הסטודנטים, השקענו ימי למידה רבים מאוד! עברנו על כל הנושאי למידה בקורס, צפינו בשיעורים המוקלטים, פתרנו מבחנים וממנ"ים לדוגמא משנים קודמות, ואף אחד מהתרגילים אותם פתרנו במהלך ההכנה לבחינה לא היה ברמה כל כך גבוה, הבחינה אינה משקפת את רמת הלימוד בקורס אלא נמצאת כמה רמות מעליה, מעבר לכך שהיה מאוד קשה להבין את ניסוח השאלות ואת השילוב של כל כך הרבה נושאים בתוך כל שאלה. חשוב לציין, כי חלה טעות באחת מן השאלות, וכי סטודנטים רבים בזבזו הרבה זמן. בנוסף, בשאלה 4 סעיף א׳ (מתוך שני סעיפים בלבד) היה חומר שלא נלמד כלל במסגרת ההרצאות, לא נכח באף מבחן עבר או ממ״ן ורובנו לא ענינו עליה.

רבים מאיתנו לקראת סיום התואר, עברנו קורסים רבים, ואנו יודעים לזהות מתי בחינה אינה תואמת את שעות הבחינה או חומר הקורס. השקענו זמן רב בהכנה לבחינה, החסרנו ימי עבודה ולא ישנו ימים ולילות. נוסח הבחינה היה מטעה.

אנו מכבדים את האוניברסיטה, והקורסים בנוכחות שלנו בשיעורים, בהשקעה מרובה שלנו, ובתשלום כספינו. אנו מצרים על נוסח הבחינה שנאלצנו להתמודד איתה היום, ניתן לראות תלונות רבות של סטודנטים שנבחנו מכל הארץ, ולא של כמה סטודנטים ספציפיים כך שאנו מצפים לקבל התייחסות נאותה לעצומה זו, ופתרון הולם למצב.

על החתום,

סטודנטים של האוניברסיטה הפתוחה

כלל השלוחות בארץ

הוסיפו את חתימתכם

שולח חתימה, אנא המתינו