להפסיק את טיגון גבינת החלומי בשמן של השניצל - נאפיס ראשון לציון וחולון!
מספר חתימות
70 |
|
2,500 | |
פורסם בתאריך: 02/02/2012
שלום לכולם, בשבוע שעבר ביקרתי בסניף נאפיס בראשון לציון, אני מגדיר עצמי כאדם מסורתי השומר כשרות - אך אוכל במסעדות ובתי קפה שלא מחזיקים תעודת כשרות אך ורק אם ידוע לי כי ישנה הפרדה בין המטבח החלבי למטבח הבשרי. (כך ידוע לי בסניף זה)בשבוע שעבר ישבתי עם חברי בסניף וכשהזמנו מנת חלומי ושאלנו את המלצרית היכן מטגנים את המנה היא אמרה לנו בקלילות ובצורה ישרה מאוד וכנה כי החלומי מטוגן בשמן בו מטגנים צ'יפס ושניצלונים - הדבר זיעזע אותי - הייתכן? הרי אמורה להיות הפרדה מלאה וזה מה שנאמר ללקוחות המגיעים למקום, בפירוש נאמר כי אין תעודת כשרות מאחר והמקום פתוח בשבת בלבד וכי ההפרדה קיימת. נאפיס הינה מסעדה מאוד נחמדה, הפונה לקהל הרחב עם מחירים סבירים והוגנים - עצומה זו באה כדי לגרום למנהלי המקום לקנות צ'יפסר נוסף ולטגן בנפרד את הגבינה כדי שכולנו נוכל להמשיך ולבקר במקום. אפיצו בבקשה את העצומה לחבריכם - זיכרו כי לנו, הצרכנים יש את הכוח לשנות ולהשפיע!!!