דורשים למצות את הדין עם שוטר לשעבר שסוחר בכלבים המוגדרים כמסוכנים
מספר חתימות
529 |
|
500 | |
לכבוד
משטרת ישראל
מחוז מרכז
הנדון: דורשים למצות את הדין עם אזרח שמתחזה לשוטר וסוחר בכלבים המוגדרים כמסוכנים.
לאחרונה נפתח תיק פלילי נגד אזרח בן 27 שוטר בעברו המתגורר באיזור רמלה, בחשד שהוא מתחזה לשוטר מג"ב, עובר על חוק להסדרת הפיקוח על כלבים ומרביע כלבים מגזע פיטבול שנחשבים כמסוכנים וסוחר בגורים. יש לציין שלכאורה החשוד ידע היטב שהוא עובר על החוק. זה לא מנע ממנו להתרברב במעשיו בפייסבוק.
תחנת המשטרה ברמלה קיבלה את התלונה, התייחסה בשיא הרצינות ופתחה בחקירת החשוד. אנו מעריכים את היחס לתלונה עד כה. ומודים למשרד החקירות בתחנת רמלה על מקצועיות, נאמנות לעבודתם ודאגה לבעלי חיים ולציבור.
למרבה הצער, פיטבולים הינם גזע שמושך תשומת לב של גורמים שליליים רבים ושל עבריינים. המסחר בהם מסכן אותם. הסוחרים פועלים נגד החוק, כשרק תאוות בצע מניעה אותם. הכלבים הופכים סחורה. מאות ואלפי כלבים נופלים בידי עבריינים ונתונים למצבים מחרידים של הזנחה, אילוף אכזרי וקרבות כלבים.
הגיע הזמן להתחיל להגן על הכלבים ועל שלום הציבור!
רק לפני כחודשיים פורסם מקרה של תקיפת קשישה מהקריות ע"י כלב מגזע פיטבול.
האישה חסרת הישע והכלב הם קורבנות של בעלים שאסור היה לו להחזיק בכלב כזה. זה מה שקורה כשעבריינים סוחרים בפיטבולים באין מפריע.
ידוע לנו כי עונש בגין עבירות על חוק להסדרת הפיקוח על כלבים הינו שנת מאסר.
הנושא פורסם ברשת מספר פעמים ומדאיג את הציבור. החשוד מכפיש את שמה של יחידת מג"ב ואת המשטרה כולה, מסכן את חיי אדם ואת חיי הכלבים.
למותר לציין את הנחיית היועמ"ש לממשלה להחמיר את האכיפה בעבירות נגד בע"ח.בנוסף גם השר לביטחון פנים מודאג מתופעה של קרבות כלבים שהולכת וגדלה והבטיח לציבור כי משטרת ישראל תסייע בטיפול בעבירות הקשורות לגזעים מסוכנים.
אנחנו מצפים מהמשטרה לא להרפות מהתיק ולהמשיך לטפל בו ולמצות איתו את הדין.
העצומה נוסחה על ידי פעילים למען בעלי חיים.
בכוונתנו להגיש את העצומה למשטרת ישראל מיד כשנגיע, בעזרתכם, למספר החתימות הנדרש.
תודה לחותמים.
ציר הזמן של העצומה
- 06/05/2014
- העצומה השיגה 500 חתימות!
- 02/05/2014
- העצומה השיגה 100 חתימות!
- 01/05/2014
- העצומה נפתחה