דורשים מאוניברסיטת תל-אביב למנוע רצח חתולים בשטחה!

לכבוד: נשיא אוניברסיטת תל-אביב, הפרופ' יוסף קלפטר הנדון: רוצח חתולים פסיכופט פועל בשטח אוניברסיטת תל-אביב. נראה, כי הרוצח פועל בעיקר באזורי פינות האכלה מסודרות, בהן החתולים זוכים לטיפול מסור מצד בנות ובני אדם. בימים האחרונים נמצא במקום חתול, שנרצח באכזריות סדיסטית כזאת, שאנו בוחרים לא להעלות תמונות ולא לתאר את אופן הרצח. החתולים באזור מבוהלים, רובם מסתתרים, אפילו אינם מתקרבים לא/נשים שהם אוהבים ומכירים היטב.תלונות הוגשו למשטרת ישראל.*כיוון שהאדם המסוכן הזה פועל בשטחה של אוניברסיטת תל-אביב, ואנו רואים בו סכנה מיידית ואמיתית לציבור, הכולל חתולים וא/נשים, אנחנו דורשים מנשיא האוניברסיטה, הפרופ' יוסף קלפטר, ומחברי ההנהלה, לפעול לאלתר בכל האמצעים שברשותם, באמצעות חברת הביטחון שהאוניברסיטה מפעילה, כדי למנוע את הרצח הבא וכדי לתפוס את הרוצח.*אנחנו דורשים ממשטרת-ישראל לשתף פעולה בחקירה מיידית ומעמיקה של הנושא, ולא להתנער מאחריותה לאכיפת חוק צב"ח כמו שהיא נוהגת במקרים נוספים בהם נרצחו חתולים וחיות אחרות. אנא שתפו עצומה זו, הפיצו אותה והחתימו עליה, פקחו עיניים בשטח, דווחו לנו ועזרו לנו להביא ללכידת הרוצח האלים הזה במהירות! חתול - החיה הלאומית של ישראל https://www.facebook.com/Cat.national.animal.of.Israel

26/12/2011
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
24/12/2011
22/12/2011